Новини

Открийте стоплящи сърцето истории и най-новите събития в света на кучетата от приютите в Горни Богров и Сеславци. Присъединете се към нас в нашата мисия да дадем на всеки бандит втори шанс в любящ дом. Заедно можем да накараме опашките да се размахат и животът да стане по-ярък. Разгледайте нашите страхотни истории по-долу!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Събития
1.11.2023

Бандата на Реките на София

Бандата прекара три дни край Перловска река. Три дни изпълнени с емоции, нови запознанства и прекрасна енергия
Събития
1.11.2023

Бандата на Dog Fest Edition 6

Най-полезното и удовлетворяващо от участието ни на фестивалите са срещите и разговорите с вас: с всички вече последвали каузата и всички, които тепърва научават за нея.
стая с ученици вдигнали в ръка лист хартия и права жена пред тях
Образование
1.11.2023

Бандата гостува при 51 СУ „Елисавета Багряна”

Казвали сме го много пъти и ще продължаваме да го казваме: За да няма по улиците бездомни животни, усилията ни трябва да бъдат положени в много посоки и направления.
Тъмнокафяво куче, което се е оплезило и е застанало в трева, пълна с глухарчета.
Успешни истории
1.11.2023

Вечната щастлива събота на Мура

Мура беше едно от многото кучета в Сеславци, което живееше за щастливите съботи, пълни с разходки, прегръдки и обич. Една от тези съботи, нашата Мура спечели завинаги сърцата на хората които малко по-късно се превърнаха в нейно семейство. Вече всеки ден в живота на Мура е събота!
Момиче с червена коса, което е прегърнала куче.
Успешни истории
1.11.2023

Дзен приятел на 4 крака

Определено си заслужава да се даде шанс на възрастно куче от приют на 5 години, както е Чоки. Освен дзен куче е и невероятен късметлия. Още 1500 все още чакат своя шанс за хубав живот извън клетките. Може би и твоят най-добър приятел е някъде сред тях и те чака.
Събития
1.11.2023

На гости на БТВ радио

Бандата прекара три дни край Перловска река. Три дни изпълнени с емоции, нови запознанства и прекрасна енергия.
рехабилитация на куче извършвана от две жени
Образование
1.11.2023

Благотворителен семинар победи болката

Да си добър стопанин не се свежда до това, да осигуриш разходка, храна и подслон на кучето си.
Събития
1.11.2023

Billa в помощ на бандитите

Знаете ли, че в София има приют, който обитават 1500 кучета?“ попитаха Мира, Еви и Вики над 100 души. А отговорът можете ли да предположите какъв беше?
Успешни истории
1.11.2023

Историята на Ел

Когато видяхме за първи път Ел, тя почти не приличаше на куче - голяма част от козинката й липсваше, беше ужасно слаба и имаше много тъжен вид. Отдадеността на нашите доброволци Ел разцъфна като цвете и се превърна в красиво, диво и щастливо куче. Скоро след това съдбата я срещна с новото й семейство.
Момиче и куче, които са легнали върху постелка на тревата.
Успешни истории
11.10.2023

Щастливата приказка на Чандлър

Чандлър прекара детството си в приюта в Сеславци. Всички негови братя и сестри бяха отдавна осиновени, докато Чандлър стоеше все още зад решетките, незабелязан от света. Накрая се оказа, че той просто е чакал точно неговите си хора да се появят и да се влюбят в него завинаги. Прочетете щастливата приказка на Чандлър в писмото, което осиновителите му написаха до него
Три жени и едно малко момиченце позират за снимка и едно от кучетата на приюта на 1500-те, което им се радва и скача върху тях.
Успешни истории
3.10.2023

Виго - музата на своите хора

Със сълзи в очите гледаме този клип припяваме си “Тази песен е за теб” и си мечтаем всички кучета в приюта да бъдат музата на техните хора, защото знаем много добре, че го заслужават.
Малко усмихнато момиченце, което е хванало кученце и позират, гледайки към камерата.
No items found.
3.10.2023

Голямо сърце в голямо тяло - историята на Марти

Марти тъкмо беше новодошъл в приюта, един такъв тихичък и скромен, но с дълбок кафеникав поглед, на който не успяхме да устоим. От момента, в който стъпи в новия си дом, се сприятели с всички членове на семейството. Както дъщеря ми Таня обича да казва: Когато вземеш кученце от приют спасяваш два живота - твоя и неговия!
Едно от кучетата от приюта на 1500-те, което е застанало със затворени очи и има дървена табелка "Коледа съм аз у дома" на врата. На заден фон се вижда коледна елха.
Успешни истории
3.10.2023

Коледното чудо Мърфи

Той си ни беше избрал много преди ние да разберем, че ще имаме куче в крайна сметка идеята беше друга, но пък спонтанното стечение на обстоятелствата го прави още по-съдбоносно
Няма намерени резултати.