Събития
1.11.2023

Бандата на Реките на София

Сподели статията
No items found.

Бандата прекара три дни край Перловска река. Три дни изпълнени с емоции, нови запознанства и прекрасна енергия.

Доведохме Мартина и Ензо от Сеславци, и Хелга, Мишел и Шоти от Богров, които бяха много ентусиазирани да прекрачат прага на клетките си и се радваме, че им дадохме шанс да видят какво има отвъд портите на приюта и да ги покажем на света. Запознахме се и с няколко бъдещи осиновители, които вече знаеха кой ще бъде техния нов четирикрак приятел и нямаме търпение да видим снимки от новото им “вкъщи”.

Щастливи сме от огромната подкрепа и интерес, с които ни заляхте. Освен да насочим вниманието към приютите, направихме и нещо повече. Насърчихме активното включване на гражданите като акцентираме върху решенията на проблема с бездомните - кастрация, осиновяване, отговорна грижа и хуманно отношение. С интерактивните игри, които бяхме подготвили за малки и големи предизвикахме голям смях, любопитни отговори и много настроение на щанда ни.

С очите си успяхме да видим позитивната промяна на едно речно пространство, обнадеждавайки ни, че заедно и с общи усилия и желание можем да подобрим средата си - било то в рамките на приюта или извън него.

Искаме да благодарим на Колективът и Реките на София 2023 за доверието и поредния шанс, който дават на нашата кауза да стигне до повече хора и се надяваме да се видим на следващото им събитие.

П.П. Нашата картонена Карма намери много приятели, чието запознанство запечатахме на снимка. Искаме да отправим и едно предизвикателство към вас - елате в приюта в Горни Богров да се запознаете с истинската Карма и качете снимка с нея в коментари. Очакваме ви!

❤️

Може да ти бъдат интересни също:

1.11.2023

Бандата на Dog Fest Edition 6

Най-полезното и удовлетворяващо от участието ни на фестивалите са срещите и разговорите с вас: с всички вече последвали каузата и всички, които тепърва научават за нея.
1.11.2023

На гости на БТВ радио

Бандата прекара три дни край Перловска река. Три дни изпълнени с емоции, нови запознанства и прекрасна енергия.