Успешни истории
2.1.2024

Дзен приятел на 4 крака

Сподели статията
Куче от приюта на 1500-те, което е застанало в трева, пълна с малки цветя, и се е обърнало към камерата.
Доброволката в прияюта на 1500-те -Вероника, която е прегърнала едно от кучетата - мечокът Чоки.
No items found.
No items found.

Отново е време да ви разкажем за малките ни чудеса. Героите на историята ни тази седмица са Вероника, една от най-отдадените ни доброволки, която всеки път оставя цялото си сърце в приюта и нейното бивше богровче - мечокът Чоки. 

Рони е в приюта абсолютно всяка неделя, а често и през седмицата и прави всичко по силите си да направи живота на кучетата по-добър и да възвърнат вярата си в нас хората. Рони също така е и приемен дом на кучета от приюта. Чоки обаче открадна сърцето ѝ и остана с нея завинаги.

Вижте какво ни разказа тя:

"Реших да осиновя Чоки, защото уравновесеният му характер много ми допада, а последните месеци започнаха да стават боеве в клетката и го заварвах наранен всеки път. Сега Чоки е свалил няколко килограма и се е подмладил с няколко години.

Двамата с него много добре се намерихме - и двамата ни домързява, а той притежава и едно такова спокойствие, малко е Дзен, на което се възхищавам. Определено си заслужава да се даде шанс на възрастно куче от приют на 5 години, както е Чоки."

Чоки освен дзен куче е и невероятен късметлия. Още 1500 все още чакат своя шанс за хубав живот извън клетките.

Може би и твоят най-добър приятел е някъде сред тях и те чака. 

Може да ти бъдат интересни също:

Едно от кучетата от приюта на 1500-те, което е застанало със затворени очи и има дървена табелка "Коледа съм аз у дома" на врата. На заден фон се вижда коледна елха.
3.10.2023

Коледното чудо Мърфи

Той си ни беше избрал много преди ние да разберем, че ще имаме куче в крайна сметка идеята беше друга, но пък спонтанното стечение на обстоятелствата го прави още по-съдбоносно
Момиче и куче, които са легнали върху постелка на тревата.
11.10.2023

Щастливата приказка на Чандлър

Чандлър прекара детството си в приюта в Сеславци. Всички негови братя и сестри бяха отдавна осиновени, докато Чандлър стоеше все още зад решетките, незабелязан от света. Накрая се оказа, че той просто е чакал точно неговите си хора да се появят и да се влюбят в него завинаги. Прочетете щастливата приказка на Чандлър в писмото, което осиновителите му написаха до него