Начини да помогнеш

Стани доброволец

Както вече знаеш, нашата работа се крепи на помощта от голям брой доброволци. Възможности да ни помагаш в каузата има много и ние ще се радваме да се запознаем с теб.

Стани приемен дом

Приемната грижа е едно от най-смислените неща, с които можеш да помогнеш на кучетата от приюта. Като приемен дом ти приемаш в дома си куче от приюта, докато ние му намерим постоянен дом.

Осинови

Осиновявайки куче от приюта, ти ставаш част от едно активно гражданско общество, което е разбрало, че прекратяването на нелегалното и междусъседско развъждане е значима част от цялостното решение на проблема.

Дари

Нашата дейност не би била възможна без подкрепата на нашите дарители. Всеки един от вас, който си купува благотворителен календар, мартеница, тениска, чаша или помага с друго допринася за развитието на нашите проекти.

Техните щастливи истории

Момиче с червена коса, което е прегърнала куче.
Успешни истории

Дзен приятел на 4 крака

Определено си заслужава да се даде шанс на възрастно куче от приют на 5 години, както е Чоки. Освен дзен куче е и невероятен късметлия. Още 1500 все още чакат своя шанс за хубав живот извън клетките. Може би и твоят най-добър приятел е някъде сред тях и те чака.
Едно от кучетата от приюта на 1500-те, което е застанало със затворени очи и има дървена табелка "Коледа съм аз у дома" на врата. На заден фон се вижда коледна елха.
Успешни истории

Коледното чудо Мърфи

Той си ни беше избрал много преди ние да разберем, че ще имаме куче в крайна сметка идеята беше друга, но пък спонтанното стечение на обстоятелствата го прави още по-съдбоносно
Момиче и куче, които са легнали върху постелка на тревата.
Успешни истории

Щастливата приказка на Чандлър

Чандлър прекара детството си в приюта в Сеславци. Всички негови братя и сестри бяха отдавна осиновени, докато Чандлър стоеше все още зад решетките, незабелязан от света. Накрая се оказа, че той просто е чакал точно неговите си хора да се появят и да се влюбят в него завинаги. Прочетете щастливата приказка на Чандлър в писмото, което осиновителите му написаха до него