Успешни истории
11.10.2023

Щастливата приказка на Чандлър

Сподели статията
Момиче и куче, които са легнали върху постелка на тревата.
Семейство - жена, мъж и малко момченце, които са усмихнати и щастливи и държат едно от кучетата от приюта на 1500-те до себе си.
No items found.
No items found.

Чандлър прекара детството си в приюта в Сеславци. Играхехме си с него, обичахме го и го гушкахме всяка събота. Не можехме да разберем как така това прекрасно куче все още си няма дом. Всички негови братя и сестри бяха отдавна осиновени, докато Чандлър стоеше все още зад решетките, незабелязан от света.

Накрая се оказа, че той просто е чакал точно неговите си хора да се появят и да се влюбят в него завинаги. 

Прочетете щастливата приказка на Чандлър в писмото, което осиновителите му написаха до него: 

“Скъпи Чандлър!

В края на април 2023 г. научихме за теб от страницата на организацията. Това беше любов от пръв поглед. Бяхме много изненадани, че си дошъл в приюта на 4-5 месечна възраст и никой не е поискал да те осинови в продължение на година и половина. Ти си мил, верен, търпелив и наистина сладък мъжкар, който е готов да се учи. Откакто установихме контакт, очаквахме с нетърпение пристигането ти. Вкъщи, разбира се, бяхме подготвили всичко за теб. Когато слезе от микробуса след пристигането си, веднага ни се довери, а след това беше изпълнен с енергия. Обичаш да ни показваш тази енергия и по време на ежедневните ни разходки в гората. Понякога имаме чувството, че ти си този, който ни води на разходка. 

Вече две седмици си в нашата къща. Още от самото начало беше изключително гальовен и с хигиенни навици. Обичаш да се гушкаш редовно, да се разхождаш в градината, а сега вече се забавляваш и с копаене на дупки... Много искаш да се учиш и вече идваш, когато те повикаме. Освен че се разхождаш навън, ти се радваш и на ежедневната си почивка, за която се настаняваш удобно в коша си.

Скъпи Чандлър, сякаш си чакал точно нас през тези почти две години! Много се радваме да те приветстваме като нов член на семейството. Ще те даряваме с любов и привързаност всеки ден, тъй като ти го заслужаваш! Обичаме те!”

Радостни сме, че чакането си заслужаваше и Чандлър се превърна от приютско куче в обичан член на своето семейство. Пожелаваме им цялото щастие на света! 

Ако и вие също желаете да промените съдбата на куче от приют, пишете ни, за да бъдем част от това приключение!

Може да ти бъдат интересни също:

Момиче с червена коса, което е прегърнала куче.
2.1.2024

Дзен приятел на 4 крака

Определено си заслужава да се даде шанс на възрастно куче от приют на 5 години, както е Чоки. Освен дзен куче е и невероятен късметлия. Още 1500 все още чакат своя шанс за хубав живот извън клетките. Може би и твоят най-добър приятел е някъде сред тях и те чака.
Едно от кучетата от приюта на 1500-те, което е застанало със затворени очи и има дървена табелка "Коледа съм аз у дома" на врата. На заден фон се вижда коледна елха.
3.10.2023

Коледното чудо Мърфи

Той си ни беше избрал много преди ние да разберем, че ще имаме куче в крайна сметка идеята беше друга, но пък спонтанното стечение на обстоятелствата го прави още по-съдбоносно