Събития
5.2.2024

Наближава традиционният Бандитски Мартенски Базар

Сподели статията
5-тото издание на Бандитския Мартенски Базар ще се проведе на 17 февруари 2024г. в градината на ресторант Crazy Diamon
Разнообразни кучешки лакомства, изпечени от нашите доброволци.
Разнообразни мартенички от вълна със силуети на кучета и лапички по тях.
Кучето Мърфи позира с червено-бяла бандата.
No items found.
No items found.

И тази година Бандата на 1500-те организира ежегодния си Благотворителен Мартенски Базар и както винаги наши любезни домакини отново ще бъдат страхотните хора от столичният ресторант Crazy Diamond.

Освен превърналите се в традиционни мартенички, тип гривни, значки и и брошки, на базара ще откриете и различни аксесоари за вашите четириноги любимци, като шалчета, нагръдници, домашно изпечени лакомства и други. За поредна година мартеничките са изработени от нашите доброволци с екологично съобразени материали като вълна, картон, дърво и други. Всички събрани средства ще отидат за подпомагане на нашата мисия и дейност, включващи образователни и информационни кампании, неотложни медицински грижи за нашите бандити, проекти насърчаващи осиновяването и приемната грижа, уикенд разходките в приютите в Сеславци и Горни Богров.

Заповядайте на 17ти февруари (събота), от 12ч. до 18ч. в градината на ресторант Crazy Diamond. Доведете и вашите двукраки или четириноги близки - имаме по нещо за всеки. Нямаме търпение да ви посрещнем!

Може да ти бъдат интересни също:

19.12.2023

7 години разходки!| 7 years Dog Walks!

Седем години от първите разходки минаха неусетно. Видяхме много през тези седем години. Изпратихме много кучета, за съжаление не само вкъщи.
8.12.2023

Бандитски благотворителен битак - 09 Декември!

Време е да пуснем коледния дух от бутилката и не се сещаме за по-подходящ момент за това от нашия ежегоден благотворителен бандитски битак!