Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Петал

Внимание, любители на хъскита! Трудно е да пропуснем факта, че един от предците на нашия скъп Петал е имал нещо общо с хъски или може би дори е бил такова. Бедния ни Петал в момента е твърде закръглен, но щом влезе във форма, ще може да докаже произхода си на всеки скептик!

Пол:
Мъжки
Възраст:
роден около 2015г.
Приют:
Горни Богров
Размер:
приблизително 55 см холка
Сиво-бяло куче зад решетка

За

Петал

Петал е едно много енергично и игриво куче, което се разбира с всички останали в клетката си и без проблем ходи на каишка. Но във всички случаи трябва да споменем, че той определено има нужда от разнообразни упражнения и добра диета, тъй като тези фактори липсват в средата, наречена приют. 

За съжаление, 4D теста му показва дирофилария. Затова е още по-наложително Петал да си намери истински дом, защото не можем да разчитаме на приюта за лечението му. Разбира се, той ще бъде изследван от кардиолог и ще му бъде препоръчана подходяща терапия, преди да се премести в новия си дом.

Ако имате желание да ни помогнете с лечението му чрез Доксициклин, Ви молим да ни пишете. А ако в сърцето ви има и по-специално място за Петал, не се колебайте да ни изпратите молба за осиновяване!

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
Обучен:
Специални нужди:
Тегло:
23 кг.
Характер:
социален, непредубеден, жизнен
Сиво-бяло куче зад решетка

Осинови

Петал

Петал е с много уверен характер и затова смятаме, че за него няма да е проблем дом както в голям, така и в по-малък град.