Форма за кандидат-осиновител

Информация за теб
Опит с домашни любимци в семейството
Информация за ежедневието ти
Отглеждане и подготовка
Условия за осиновяване

Грижата за куче е отговорност, продължаваща обикновено над 10 години, през които той ще зависи изцяло от вас. Ако през това време изпитваш каквито и да е затруднения по отглеждането му, неговото лечение или се окаже невъзможно да продължиш да се грижиш за него, съгласен ли се да ни уведомиш незабавно, за да можем заедно да предприемем нужните стъпки в негова полза?

Задължителни етапи от процеса по осиновяване са да се срещнеш с кучето във временния му дом или в приюта до финализиране на осиновяването, и да допуснеш наш доброволец на посещение в дома ти след осиновяването. Съгласни ли си с тези условия?

Договора за осиновяване е важна стъпка за формализиране на процеса и показват готовност за дългосрочен ангажимент и поемане на лична отговорност. В него подробно са описани изисквания за безопасен и здравословен живот, съгласие за редовно предоставяне на снимки, съгласие за посещение в дома веднъж годишно (с предварителна уговорка и в удобно време). Съгласен ли си с тези условия?

Запитването ти е изпратено!

Да осиновиш куче от приют е едно от най-благородните неща, които можеш да направиш. Изпитваме голяма любов и отговорност към нашите бандити и искаме да им намерим дом, в който ще се чувстват добре. Ще прегледаме обстойно кандидатурата ти и ще се свържем с теб за повече информация.

Oops! Something went wrong while submitting your information. Please refresh the page and try again.

Да осиновиш куче от приют е прекрасно решение, което малко или много ще внесе промяна в живота ти. Нашият подробен въпросник може да ти се стори твърде обширен, но той е разработен така, че да ти помогне да вземеш по-информирано решение, като гарантира, че кучето, което ще доведеш в дома си, не само ще се впише безпроблемно в живота ти, но и ще ти носи радост и приятелство години наред.С въпросите целим да разберем повече за динамиката ти в ежедневието и семейството, за да можем да дадем най-адекватните препоръки и съвети както за подготовката за осиновяване, така и за грижата за кучето след това спрямо твоя начин на живот. Такава е целта и на ангажимента ни да посетим новия дом на осиновеното куче - това не е  проверка, а възможност да предложим индивидуални съвети за плавен преход за новия космат член на семейството.