Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Манол

Търсите интелигентно куче, с което може да живеете както в тиха къща, така и в апартамент в града? Тогава Манол е вашият идеален избор!

Пол:
Мъжки
Възраст:
роден около 2014г.
Приют:
Горни Богров
Размер:
около 60 см холка
черно-бяло куче на зелен фон

За

Манол

Не знаем как Манол се оказа в приюта. За нас е мистерия как едно толкова красиво и любящо момче се налага да прекарва дните си в такова грозно място. Начинът, по който той все още посреща всички, търси внимание и си играе с хората след толкова време зад решетки къса сърцата ни всеки път, когато трябва да се прибираме към клетката му след разходка.

Без съмнение, Манол е минал през много, но той приема всяко предизвикателство със смелост. Въпреки смяната на клетки и съответно – на съкилийници, той успява да се разбере с всеки негов нов ‘‘съквартирант‘‘.

Манол никога не се е отказвал от игрите и му трябва много малко, за да започне да се движи и да играе. Разходките с него са забавни, защото той следва човека, който го води, и е изключително лесно да го привлечеш с лакомство (да, определено не му липсва апетит). При една от разходките си Манол дори се запозна с малко дете, и срещата им можеше да напълни душата на всеки човек! 

Тази черно-бяла топка от любов обожава да бъде галена и чесана! Дори с малкото, което има, Манол е винаги готов да даде пълното си внимание и обич. Така че за него е крайно време да каже ‘‘Сбогом!‘‘ на приюта и да се запознае с истинското си семейство!

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
да
Обучен:
Специални нужди:
Тегло:
28
Характер:
комуникативен, гальовен, умен и послушен. Разбира се с други кучета
черно-бяло куче на зелен фон

Осинови

Манол

Поради уравновесения си характер, Манол е идеален за всякакъв вид дом – както къща, така и апартамент в града.