Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Лина

Търсещи очи. Изпълнени със страх от преживените болки и още по-голям копнеж за нежност. За нежност, която да върне надеждата в тези очи и търпеливо да ги покани да отговорят със същото. Нарекохме я Лина и седмици след това разбрахме, че в превод името ѝ значи… нежност.

Пол:
Женска
Възраст:
2-3 г.
Приют:
Сеславци
Размер:

За

Лина

За историята ѝ знаем наистина малко. Вероятно е на около 3 години и след като е намерена е минала през операции на ахилеса и на двете задни крачета, въпреки която в момента е изключително подвижна. Изпитва непоносимост към агресията и у нея няма и помен от такава към други кучета или хора. Предполагаме, че е раждала и това е лесно да се забележи в поведението ѝ. Защото след първоначалния уплах и желание да се скрие отново в клетката си, когато усети, че получава търпение и пространство, енергията ѝ се променя тотално.

От нея започва да струи онова спокойствие и грижа към останалите четирикраки и двукраки създания, което не може да бъде сбъркано с нищо на този свят, а именно - майчинският инстинкт.

Веднъж намерила своето семейство, сме сигурни, че Лина ще го дари с любов и щастливи споделени мигове.

Повече за Лина вижте тук : https://youtu.be/MLRMNJnFBN0?si=cvxeYhMqswuWl550

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
да
Обучен:
Специални нужди:
приемен дом
Тегло:
Характер:

Осинови

Лина

Ако се намерите в очите на Лина и искате да промените нейната съдба, да ѝ подарите спокойствието, от което има нужда - попълнете апликацията.