Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Катлея

Катлея е мила, деликатна и любопитна дама, която няма търпение да види света извън приюта и да разбере какво е да си имаш само твой човек. Веднъж спечелиш ли доверието й, сърцето й ще бъде твое завинаги.

Пол:
Женска
Възраст:
родена приблизително през март 2022 г.
Приют:
Сеславци
Размер:

За

Катлея

Това е Катлея - нашето разкошно цвете! Също като орхидеята, на която е кръстена, ще има нужда от време за да покаже красотата си. Ако вие сте непознат за нея, в началото ще се държи резервирано с вас. Но ще ви последва и с интерес ще ви изучава. Ще ви позволи да я погалите по рошавата муцуна и … Ваша е! Тя е деликатна, премерена, с елегантната походка. Ако я погледнете в очите, тези благи, мъдри очи, ще потънете, ще се влюбите. Тя е любопитна, търсеща и готова да учи. Поискайте да си играете с нея – готова е за щуротии. А, когато се изморите – ще застане кротко до вас и ще ви остави да си поемете дъх. Това деликатно цвете не заслужава плочките в приюта. Позволете й да разцъфти, осиновете я!

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
да
Обучен:
Специални нужди:
Тегло:
Характер:
любопитна, игрива, готова да учи нови неща

Осинови

Катлея

С подходящи условия и грижа, цветята разцъфват. Подобно на тях и нашата Катлея има нужда от разбиране, обич, сигурност и грижи, за да бъде смело, оптимистично куче. Идеалният човек да нея би бил готов да се учат, играят и приключенстват заедно - рамо до рамо като най-добри приятели, в каквито ще се превърнат. Ако имаш интерес да осиновиш Катлея, свържи се с нас.