Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Худини

Виждали ли сте друг път куче магьосник? Е, Худини е точно това - вълшебник от класа, който успява да ни изуми абсолютно всеки път с невероятната си креативност и умение да измъкне от всякъде.

Пол:
Мъжки
Възраст:
7-8 год.
Приют:
Горни Богров
Размер:
53см. холка
Тъмно кафяво куче гледа към камерата с отворена уста, прегърнато през кръста от човешка ръка.

За

Худини

Худини сякаш е взел присърце поговорката “Помогни си сам, за да ти помогне и Господ”. Макар да дели клетка с разбрани и социални събратя, не минава и ден без малкия чудак да се опита да избяга навън и, повечето пъти, успява. Кога и как го прави - за нас остава истинска мистерия, но точно като своя прочут съименник успява да се измъкне от клетката като на магия!

Худини е средно по размер куче, харесва човешка компания и обича вниманието, като същевременно се разхожда спокойно на повод и не е свръх енергичен. Идеален е за хора, които предпочитат да гледат по-малко куче в апартамент и търсят баланса в разходките.

Макар на външен вид Худини да прилича на нещо средно между прилеп и мечка, всъщност тъмно кафявият сладур носи душа на приключенец. Сигурни сме, че той ще продължи да опитва да избяга от приюта докато някой ден успее. И кой може да го вини - 7 години живот в клетка са прекалено много за всеки.

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
Обучен:
Специални нужди:
семейство и дом
Тегло:
18
Характер:
спокоен, свободолюбив
Тъмно кафяво куче гледа към камерата с отворена уста, прегърнато през кръста от човешка ръка.

Осинови

Худини

Никой не заслужава да изживее затворен в клетка целия си живот. Худини прави каквото може, за да си помогне сам. Осиновете го и му дайте шанс да види свободата. Идеален е за хора, които предпочитат малко или средно по размер спокойно куче.