Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Дребна

Спомняме си колко окаяно изглеждаше, когато беше прехвърлена в приюта от общинската клиника - прибрана опашка, уплаха в погледа, дълги нокти, които ѝ пречеха да ходи...

Пол:
Женска
Възраст:
Приют:
Сеславци
Размер:
холка 37см
куче

За

Дребна

Дребна е леко срамежлива при първа среща с нов доброволец, но бързо се отпуска. Обича разходките и върви смело по поляната. Дребна харесва да я галят, но не обича да я вдигат, предпочита да е самостоятелна.

Спомняме си колко окаяно изглеждаше, когато беше прехвърлена в приюта от общинската клиника - прибрана опашка, уплаха в погледа, дълги нокти, които ѝ пречеха да ходи. Предполагаме, че е прекарала доста време там без възможност да се разхожда, а преди това… преди това предполагаме, че Дребна е имала дом. Такива малки кучета рядко оцеляват по улиците, затова предполагаме, че е била или изоставена в клиниката или изхвърлена малко преди това.

Не мина много време и Дребна осъзна, че ние сме от “добрите”, че събота е денят, в който щастието влиза през портите на приюта и остава 4 часа до онези нежеланите, за да им върне вярата в хората и да им покаже, че света все пак има нужда от тях. Съботите вече не виждахме уплашено кученце зад решетките, а един весел дребос, който няма търпение да отворим вратата, за да се стрелне директно в обятията на някой доброволец и да го обсипе с целувки.

Дребна живее в клетка с други 2 кучета, с които се разбира добре, но би се чувствала отлично и ако вниманието е изцяло върху нея. Кадифените шарки на козината ѝ  кореспондират със спокойния ѝ нрав.

Би била чудесен домашен любимец или приятел на вашия такъв. Дребна ходи добре на повод и с любопитство опознава всяко кътче на поляната. За съжаление ние не можем да ѝ покажем повече от рамките на приюта, но вие можете!

Ако нашият симпатичен дребос се вписва чудесно във вашето семейство - пишете ни!

Вижте повече от Дребна тук

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
да
Обучен:
Специални нужди:
Тегло:
Характер:
куче

Осинови

Дребна

Ако нашият симпатичен дребос се вписва чудесно във вашето семейство - пишете ни!