Иконка на синя кучешка лапичка
Подходящ за виртуално осиновяване

Добромир

Добромир е кротко момче, което има нужда от тишина и спокойствие, които приютът не може да му даде, има нужда от дом и от човек, който има търпението да запознае нашето момче със света извън клетката му.

Пол:
Мъжки
Възраст:
роден приблизително през 2021
Приют:
Сеславци
Размер:
Височина на раменете около 55 см

За

Добромир

Кое е най-доброто момче в приют Сеславци , питате вие? Това е нашият Добромир. За него разходките не са нищо повече от това да легне някъде, ако наоколо има доброволец, и да бъде гален по корема, малко наляво, малко надясно, пак по корема и така нататък. Разходката не е толкова интересна, дори храната не е по-добра от човешкото галене.

Добромир е кротко момче, което има нужда от тишина и спокойствие, които приютът не може да му даде, има нужда от дом и от човек, който има търпението да запознае нашето момче със света извън клетката му, който понякога може да е страшен, ако не си виждал нищо от него. Добомир познава само плочките и решетките на приюта, но в сърцето му е цялата доброта на света и той е готов да я сподели с него, стига някой да го отведе от това място.

Може да видите повече от Добромир на https://youtu.be/ARo282rvjEI

Разбира се с кучета:
да
Разбира се с деца:
да
Обучен:
Специални нужди:
Тегло:
Характер:
добродушен, кротък, спокоен, обича да бъде гален

Осинови

Добромир

Добромир е кротко, мило и добро куче с голямо и пълно с обич сърце. Той мечтае за спокойни дни, тихи следобеди в уютен дом и много галене по коремчето. Човекът, който му подари този нов, мечтан живот, ще бъде възнаграден с най-доброто куче на света!

Ако виждаш в Добромир твоето куче, пиши ни.