За едно куче ВИЕ сте целия свят.

Видео – Защо да осиновим куче? / (Video) Why adopt?

Знаем, че сте свикнали да ви пишем защо да осиновите куче, а сега е време да ви разкажем. Част от Бандата гостува на едни много яки хора, които не просто искат да осиновят, а да го направят подготвени и завинаги. Ще се радваме да се срещнем и с вас, както и да отговорим на всичките ви въпроси.

Отглеждането на куче е отговорност, решение, което не се взема с лека ръка. Трябва да си сигурен, че си готов да добавиш още един член към семейството, заедно с всички трудности и радости, които ще ти донесе. Трябва да си сигурен, че начина ти на живот е подходящ за кучето, което взимаш у дома.
Кучето е за цял живот, а не до следващата придобивка. Затова помислете добре и се информирайте, както направиха Ние, нашите и кучето за това как да направиш правилния избор за вас и за кучето.
А няма по-правилен избор от това да осиновиш!

Бездомните не идват от друга вселена.
Те са били нечии приятели някога… сядали са, давали са лапи и са били готови да защитават стопаните си от всичко лошо. Въпреки това, някои от тях свършват по улиците или по приютите. И чакат…. Скрити. Гладни. Чакат… Някой отново да познае най-добрия си приятел.
Само в Общинския приют в Горни Богров има 1500 кучета, вашият бъдещ най-верен спътник е някъде сред тях.

Направете вашия принос

Имате идея, с която да ни помогнете? Споделете я с нас.

Последвайте ни в социалните медии

Споделяйте нашата инициатива и ни помогнете да стигнем до повече хора